De vertraging bij aanzetten van een apparaat aanpassen

De vertraging bij aanzetten is de tijd die wordt ingevoegd tussen wanneer een apparaat voor het eerst wordt ingeschakeld en wanneer het op verzonden opdrachten begint te reageren. Verhoog de waarde om meer tijd in te voegen tussen het inschakelen van het apparaat en het versturen van de volgende opdracht.

Uw afstandsbediening gebruiken

Harmony 600/650/700

1. Houd de Help-knop 5 seconden ingedrukt.
  2. Selecteer Ja om de herstelmodus voor geavanceerde vertraging te bevestigen.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer Vertraging wijzigen.
  5. Selecteer Vertraging bij aanzetten.
  6. Gebruik de schermknoppen aan de linker- en rechterkant om de waarde te verhogen of te verlagen in milliseconden.
  7. Druk op Gereed.

Uw afstandsbediening gebruiken

Harmony Ultimate, Ultimate Home, Ultimate One en Touch

1. Druk op uw Harmony-afstandsbediening op het pictogram MENU rechts onder op het scherm (drie horizontale lijntjes).
  2. Selecteer INSTELLINGEN > APPARATEN > VERTRAGINGSINSTELLINGEN > VERTRAGINGEN WIJZIGEN.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer AANZETTEN.
  5. Pas de vertraging bij aanzetten aan met de schuifregelaar.

De mobiele app gebruiken

1. Druk vanuit de Harmony-app op MENU.
  2. Selecteer HARMONY-SETUP, APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN en dan APPARATEN.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer VERTRAGING AANPASSEN.
  5. Pas de VERTRAGING BIJ AANZETTEN aan met de schuifregelaar.
  6. Druk op > rechtsboven om de wijzigingen te bevestigen.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan met de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  3. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  5. Selecteer Apparaatinstellingen wijzigen.

6. MyHarmony - Apparaatinstellingen wijzigen
  7. Selecteer Vertragingsinstellingen voor apparaten en klik op Volgende.
  8. Pas de waarde voor Vertraging bij aanzetten aan.

9. MyHarmony - Apparaatinstellingen wijzigen
  10. Selecteer Voltooien en vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren nadat u wijzigingen heeft aangebracht.

De desktop-app gebruiken

1. Meld u aan bij uw account via de Harmony-software en selecteer uw afstandsbediening.
  2. Selecteer APPARATEN en vervolgens de apparaten die u wilt aanpassen.
  3. Selecteer VERTRAGING AANPASSEN. Pas de waarde voor VERTRAGING BIJ AANZETTEN aan met de schuifregelaar.
  4. Selecteer > rechtsboven om de wijzigingen te bevestigen.
  5. Synchroniseer zodra u klaar bent uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.

De Harmony Express-app gebruiken

1. Start de Harmony Express-app en tik op Apparaatinstellingen.
  2. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen en vervolgens Opstarten aanpassen.
  3. Tik ten slotte opVertraging en gebruik de schuifregelaar om de vertraging naar wens in te stellen.