Een ontbrekende opdracht toevoegen/leren

Als er een opdracht ontbreekt, kunt u Harmony deze opdracht leren met de originele afstandsbediening. Dit is bijvoorbeeld de afstandsbediening die is geleverd bij uw televisie of settopbox of een ander apparaat.

Is uw apparaat goed toegevoegd?

Opdrachten voor apparaten ontbreken vaak als er een onjuist modelnummer is ingevoerd toen het apparaat werd toegevoegd. Het is verstandig om eerst goed te controleren of deze gegevens juist zijn, aangezien u over meer bedieningsopties beschikt als u ondersteunde apparaten goed toevoegt:

De mobiele app gebruiken

1. Tik op MENU en vervolgens op Harmony-set-up > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
  2. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen, gevolgd door OPDRACHT TOEVOEGEN/HERSTELLEN > OPDRACHT ONTBREEKT.
  3. Volg de instructies op het scherm om het toevoegen van uw opdracht te voltooien.

Zodra u de nieuwe opdracht hebt toegevoegd, kunt u deze toewijzen aan een knop op uw Harmony.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer het tabblad Apparaten en het apparaat waarvoor u een opdracht moet leren.
  3. Selecteer Een opdracht toevoegen of herstellen, gevolgd door Een ontbrekende opdracht toevoegen en Volgende.
MyHarmony - een opdracht toevoegen of herstellen
  1. Sluit de Harmony-afstandsbediening aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
    • Bij de Harmony 200/300/350/600/650/700-afstandsbedieningen bevindt de aansluiting aan de bovenkant van de afstandsbediening.
    • Bij de Harmony Ultimate-, Ultimate One- en Touch-afstandsbedieningen bevindt de aansluiting zich aan de onderkant van de afstandsbediening. Gebruik niet het oplaadstation.
    • Harmony Hub-producten maken verbinding via de hub aan de achterkant.
    • Bekijk extra ondersteuningsinformatie als je afstandsbediening of hub niet wordt gedetecteerd.
Harmony 600/650/700
Harmony 200/300/350
Harmony 650
Harmony Touch, Ultimate, Home

Harmony Touch of Ultimate
Harmony Hub

Harmony Hub
  1. Wijs met de punt van de originele afstandsbediening van uw apparaat naar de IR-ingangssensor van uw Harmony-afstandsbediening of -hub, zoals wordt weergegeven in de schermanimatie. De afstandsbedieningen moeten zich ongeveer 8 cm van elkaar bevinden.
    • De IR-ingangssensor van de Harmony 300/350/600/650/700 bevindt zich bovenop de Harmony-afstandsbediening.
    • De IR-ingangssensor van de Harmony Ultimate, Ultimate One, Touch en 200 bevindt zich aan de achterkant.
    • De IR-ingangssensor van Hub-producten bevindt zich aan de voor- of bovenkant van de hub.
  2. Druk op uw originele afstandsbediening op de knop die u wilt leren. Houd de knop 1 tot 2 seconden ingedrukt.
Harmony 600/650/700
Harmony 300/350
Harmony 650
Harmony Touch of Ultimate
Harmony 200
Harmony Touch of Ultimate
Harmony Hub

Harmony Hub
  1. De instructies in de MyHarmony-software geven aan wanneer de opdracht is herkend.
  2. Klik na voltooiing op Voltooien. Vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren telkens nadat u wijzigingen hebt aangebracht.
Tip

Zodra u de nieuwe opdracht heeft toegevoegd, kunt u deze toewijzen aan een knop op uw Harmony-afstandsbediening.

Harmony Express-app

Is uw apparaat goed toegevoegd?

Opdrachten voor apparaten ontbreken vaak als er een onjuist modelnummer is ingevoerd toen het apparaat werd toegevoegd. Het is verstandig om eerst goed te controleren of deze gegevens juist zijn, aangezien u over meer bedieningsopties beschikt als u ondersteunde apparaten goed toevoegt:

1. Tik op Apparaatinstellingen en selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen.
  2. Tik opApparaatopdrachten en vervolgens op + Een ontbrekende opdracht toevoegen.
  3. Volg de instructies op het scherm om het toevoegen van uw opdracht te voltooien.

De Harmony-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-afstandsbediening gevolgd door APPARATEN en selecteer je apparaat.
  3. Selecteer OPDRACHT TOEVOEGEN/HERSTELLEN > OPDRACHT ONTBREEKT en volg de aanwijzingen op het scherm.
  4. Sluit de afstandsbediening aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
Harmony 600/650/700
Harmony 200/300/350
Harmony 650
Harmony Touch, Ultimate, Home

Harmony Touch of Ultimate
Problemen?

Zie Harmony wordt niet gedetecteerd door de computer als je problemen ondervindt bij deze stap.

1. Richt je originele afstandsbediening op de infraroodsensor van je Harmony-afstandsbediening, zoals weergegeven in de app.
    • IR-sensoren van de Harmony 200, Ultimate, Ultimate One en Touch bevinden zich op de achterkant van de afstandsbediening.
    • IR-sensoren van de Harmony 300, 350, 600, 650, 665 en 700 bevinden zich op de bovenkant van de afstandsbediening.
  2. Druk op de originele afstandsbediening van je apparaat ongeveer twee seconden op de knop die je Harmony wilt leren.
Harmony 600/650/700
Harmony 300/350
Harmony 650
Harmony Touch of Ultimate
Harmony 200
Harmony Touch of Ultimate
  1. De Harmony-desktopapp geeft aan wanneer de opdracht is herkend.
  2. Selecteer ten slotte het synchronisatiepictogram in de rechterbovenhoek van het instellingenmenu, gevolgd door {15}NU SYNCHRONISEREN{16}.

Veelgestelde vragen

Ik ondervind problemen bij het instellen van opdrachten voor Harmony

Als u problemen ondervindt bij het instellen van opdrachten voor Harmony, controleert u of aan de volgende vereisten is voldaan en probeert u het opnieuw.

• Zorg ervoor dat het niet te licht is in de kamer.
  • Zorg ervoor dat de batterij van de oorspronkelijke afstandsbediening vol is.
  • Start uw Harmony-apparaat opnieuw op om er zeker van te zijn dat het opdrachten kan aannemen.