Wijzigingen synchroniseren met Harmony

Wanneer u uw Harmony-instellingen wijzigt, moeten de wijzigingen worden gesynchroniseerd met uw Harmony-afstandsbediening.

Wi-Fi gebruiken

Harmony Hub-producten kunnen hun instellingen synchroniseren via Wi-Fi. Hiermee kunnen ook apparaten en activiteiten worden geconfigureerd via de afstandsbediening en/of Harmony-app. Wijzigingen die in de MyHarmony-desktopsoftware zijn gemaakt, moeten handmatig naar uw afstandsbediening of hub worden gesynchroniseerd; maar wijzigingen die rechtstreeks op de afstandsbediening of in de Harmony-app zijn gemaakt, worden automatisch naar de Harmony-cloud gesynchroniseerd.

• Als u wijzigingen via uw afstandsbediening wilt synchroniseren, gaat u naar Menu> Instellingen > Afstandsbediening synchroniseren.
  • Als u uw wijzigingen wilt synchroniseren via de mobiele Harmony-app, gaat u naar Menu ( of )> Harmony-setup > Synchroniseren.

Vanaf de Harmony-afstandsbediening

Harmony synchroniseren met de fysieke afstandsbediening

Vanuit de Harmony-app

Harmony synchroniseren vanaf de mobiel

Harmony brengt regelmatig firmware-updates uit en u wordt ingelicht via de Harmony-afstandsbediening en Harmony-app wanneer er een update beschikbaar is voor uw apparaat.

Firmware-updates worden via Wi-Fi geleverd voor producten met een hub.

Met Harmony Ultimate en Ultimate Home kan het zijn dat u wordt gevraagd om uw afstandsbediening via USB op uw computer aan te sluiten.

Problemen oplossen

Indien het synchroniseren van uw Harmony-afstandsbediening is mislukt, raden wij aan dat u de bovenstaande instructies over het synchroniseren via USB volgt.

Een USB-kabel gebruiken

Harmony IR-afstandsbedieningen, die geen hub of de Harmony-app gebruiken, synchroniseren hun instellingen via een USB-kabel die uw afstandsbediening met een computer bedient. Telkens als er een wijziging wordt doorgevoerd via de MyHarmony-desktopsoftware, moet de afstandsbediening worden gesynchroniseerd. Harmony Hub-afstandsbedieningen kunnen ook via USB worden gesynchroniseerd om firmware bij te werken of als synchronisatie via Wi-Fi is mislukt.

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Klik vanuit het tabblad Home op Synchroniseren in de rechterbovenhoek.
MyHarmony - Sync
  1. U wordt gevraagd uw Harmony-afstandsbediening aan te sluiten op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
    (Hiermee wordt op firmware-updates gecontroleerd en worden wijzigingen met uw afstandsbediening gesynchroniseerd)
Harmony via USB verbinden

Kleuren van de knop Sync
  • De knop Sync is grijs wanneer er geen wijzigingen zijn om te synchroniseren.
  • De knop Sync is geel wanneer er wijzigingen zijn om te synchroniseren, maar de afstandsbediening is niet verbonden met uw computer.
  • De knop Sync is blauw wanneer er wijzigingen zijn om te synchroniseren en de afstandsbediening is verbonden.

Problemen oplossen

Wordt uw Harmony-afstandsbediening niet gesynchroniseerd, probeer dan het volgende:

• Sluit de desktopsoftware af, start deze opnieuw op en probeer opnieuw te synchroniseren.
  • Start uw afstandsbediening opnieuw op door de uit-knop ingedrukt te houden totdat het lcd-scherm uitgaat en weer aangaat. Probeer vervolgens opnieuw te synchroniseren. (Alleen voor afstandsbedieningen van het type Pro, Elite, 950, Ultimate Home, Ultimate, Ultimate One en Touch)
  • Meld u aan bij uw account en probeer te synchroniseren met een andere computer.
  • Herstel de standaardinstellingen van uw afstandsbediening en probeer opnieuw te synchroniseren.

Wijzigingen synchroniseren

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening, scrol vervolgens omlaag en selecteer SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING.
    • Mogelijk wordt u gevraagd om de afstandsbediening aan te sluiten op uw computer via USB.
  3. Selecteer de taal van uw afstandsbediening en vervolgens NU SYNCHRONISEREN.

Wijzigingen synchroniseren

Wanneer u uw configuratie wijzigt aan de hand van de Harmony Express-app, worden de wijzigingen automatisch gesynchroniseerd op uw afstandsbediening. U hoeft wijzigingen niet handmatig te synchroniseren met Harmony Express-afstandsbedieningen.