Harmony-upgrades en -combinaties

Met sommige Harmony-producten kun je je entertainmentervaring verbeteren door extra afstandsbedieningen of een hub toe te voegen. Ontdek welke upgrades beschikbaar zijn voor elke afstandsbediening.

Hoe werken upgrades

De hub is de spil in de Harmony-afstandsbediening voor thuisentertainment, die je apparaten en andere Harmony-onderdelen gesynchroniseerd houdt.

Harmony Hub accepteert een afstandsbediening van elk type:

• Eén afstandsbediening met touchscreen (Pro, Pro 2400, Elite, 2400, Ultimate, Ultimate Home, Touch, Ultimate One)
  • Eén afstandsbediening zonder scherm (Companion, Smart Control)

Selecteer uw afstandsbediening om beschikbare addons te bekijken:

Ondersteunde upgrades voor je afstandsbediening.
  • Companion
  • Smart Control

*Er kan slechts één Harmony-afstandsbediening zonder scherm worden toegevoegd. Dit houdt in dat er maximaal twee afstandsbedieningen per hub kunnen worden gebruikt.

Ondersteunde upgrades voor je afstandsbediening.
  • 950

*Er kan slechts één Harmony-afstandsbediening zonder scherm worden toegevoegd. Dit houdt in dat er maximaal twee afstandsbedieningen per hub kunnen worden gebruikt.

Ondersteunde upgrades voor je afstandsbediening.
  • Harmony Hub

De onderstaande upgrades zijn beschikbaar nadat een hub is toegevoegd.

• Companion
  • Smart Control

*Er kan slechts één Harmony-afstandsbediening zonder scherm worden toegevoegd. Dit houdt in dat er maximaal twee afstandsbedieningen per hub kunnen worden gebruikt.

Ondersteunde upgrades voor je afstandsbediening.
  • 950
  • Companion
  • Smart Control

*Er kan slechts één Harmony-afstandsbediening zonder scherm worden toegevoegd. Dit houdt in dat er maximaal twee afstandsbedieningen per hub kunnen worden gebruikt.

Een Harmony-upgrade toevoegen

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met uw bestaande Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > Harmony-upgrade > Afstandsbediening toevoegen of Smart Keyboard toevoegen.
  3. Selecteer Nu toevoegen en volg de instructies op het scherm om het toevoegen van uw apparaat te voltooien.
  1. Meld u aan bij uw MyHarmony-account via de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer uw huidige afstandsbediening in de galerie met afstandsbedieningen.
  3. Selecteer de knop Upgraden via het tabblad links en selecteer het apparaat dat u wilt toevoegen.
  4. Volg de instructies op het scherm om het toevoegen van uw apparaat te voltooien.

Veelgestelde vragen

Ik wil weten of ik een andere hub nodig heb om nog een apparaat toe te voegen

Nee. U kunt geen twee hubs aan elkaar koppelen.

Ik wil weten of ik de MyHarmony-desktopsoftware nodig heb om een hub toe te voegen

Ja. Als u een hub toevoegt aan een bestaande set-up die alleen een afstandsbediening bevat, heeft u de MyHarmony-desktopsoftware nodig.

Ik wil een tweede afstandsbediening met touchscreen toevoegen

Als u een andere afstandsbediening met touchscreen koppelt, vervangt deze de oorspronkelijke afstandsbediening. Een afstandsbediening met touchscreen wordt gekoppeld aan een afstandsbediening zonder touchscreen en omgekeerd.

Ik heb twee afstandsbedieningen gekoppeld, die ik nu wil ontkoppelen

Het is niet mogelijk om uw afstandsbedieningen te downgraden of scheiden zodra ze zijn gekoppeld.

Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro Ultimate One Touch 950