SELECTEER EEN OPTIE OM DOOR TE GAAN

• PROBLEMEN MET SOFTWARE EN HARDWARE
    Werkt je hub niet meer of heb je hulp nodig bij het instellen van de Harmony-app of het verbinden met apparaten?

• HULP BIJ HET INSTELLEN VAN EEN ACCOUNT
    Heb je hulp nodig bij het toevoegen of vervangen van apparaten? Of werken je opdrachten misschien niet naar behoren?

• HARMONY PERSONALISEREN
    Heb je hulp nodig bij het toewijzen van je knoppen, het instellen van favoriete kanalen of het configureren van een andere instelling?

• HULP BIJ AANMELDING EN WACHTWOORD
    Ben je je gebruikersnaam, e-mail-id of wachtwoord vergeten en heb je hulp nodig bij het aanmelden bij je account?

• ALGEMENE VRAGEN
    Wil je weten welke apparaten compatibel zijn, welke functies met je afstandsbediening werken of iets anders?

• BESTELLINGEN EN FACTURERING
    Heb je vragen over een recente Harmony-bestelling of facturering van Logitech.com?

Online ondersteuning

Bespaar tijd met online ondersteuning

De meeste mensen die hierover contact met ons opnemen, kunnen hun probleem oplossen met behulp van informatie uit een van de onderstaande artikelen.

Bekijk de contactopties

Telefonische support

Heb je problemen met het detecteren of synchroniseren van je afstandsbediening?

We hebben een probleem ontdekt met Harmony Desktop en synchronisatie. Dit heeft gevolgen voor klanten met mac 10.15.4. Download de nieuwste versie van Harmony Desktop door naar onze pagina Downloads te gaan en op 'Gebruik je Harmony zonder hub?' te klikken.

OPMERKING: Zorg ervoor dat de oude versie van Harmony Desktop is gesloten of verwijderd voordat je de nieuwe versie installeert.

Opmerking

Onze callcenters hebben minder personeel en de responstijden kunnen worden beïnvloed.

90 dagen gratis ondersteuning

Als je hulp nodig hebt bij het instellen en configureren van je afstandsbediening, biedt Harmony de eerste 90 dagen gratis telefonische ondersteuning.

Noord- en Zuid-Amerika

• Land
    Taal
    Telefoon
    Uren
  • Canada
    English
    +1.855.960.0089
    Ma-Vr: 09:00 - 21:00 uur (ET)
  • VS
    English
    +1.510.683.5644
    Klik hier als je een gratis nummer wilt
    Ma-Vr: 09:00 - 21:00 uur (ET)

Europa

• Land
    Taal
    Telefoon
    Uren
  • Duitsland
    Deutsch
    +49 89 143 770290
    Ma-Vr: 10:00-18:00 (CET)
  • Frankrijk
    English
    +33 (0)1 73 04 81 70
    Ma-Vr: 10:00-18:00 (CET)
  • Nederland
    English
    +31 (0)20 200 84 33
    Ma-Vr: 10:00-18:00 (CET)
  • Verenigd Koninkrijk
    English
    +44 1753 945687
    Ma-Vr: 10:00-18:00 (CET)

Helaas bieden we niet langer telefonische ondersteuning in het Frans/Nederlands.
Stuur ons een bericht door hier te gaan en op Chat te klikken

Pacifisch Azië

• Land
    Taal
    Telefoon
    Uren
  • Australië
    English
    1800.025.544
    Ma-Vr: 09:00-17:00 (GMT +10)
  • Nieuw-Zeeland
    English
    0800.743.967
    Ma-Vr: 09:00 - 17:00 (GMT +12)

Alle telefoonnummers weergeven

E-mailondersteuning

Vragen over de Harmony-software, Wi-Fi-verbinding, het bedienen van apparaten of het instellen van activiteiten zijn over het algemeen te complex om via e-mail te beantwoorden. Deze kunnen beter via onze telefonische ondersteuning worden beantwoord.

Liever contact via e-mail?
Stel een vraag aan ons supportteam

Berichtondersteuning

Heb je problemen met het detecteren of synchroniseren van je afstandsbediening?

We hebben een probleem ontdekt met Harmony Desktop en synchronisatie. Dit heeft gevolgen voor klanten met mac 10.15.4. Download de nieuwste versie van Harmony Desktop door naar onze pagina Downloads te gaan en op 'Gebruik je Harmony zonder hub?' te klikken.

OPMERKING: Zorg ervoor dat de oude versie van Harmony Desktop is gesloten of verwijderd voordat je de nieuwe versie installeert.

Opmerking

Onze callcenters hebben minder personeel en de responstijden kunnen worden beïnvloed.

We hebben wat extra informatie nodig om precies te bepalen hoe we u kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in en verzend het om aan de slag te gaan.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. 0/4000

Garantie-informatie

Garantieperiode voor nieuwe Harmony-producten

• Noord-Amerika — 1 jaar beperkte hardwaregarantie en 90 dagen gratis ondersteuning via e-mail en telefoon. Verlengde ondersteuning via telefoon en e-mail is na 90 dagen beschikbaar op een pay-per-incidentbasis.
  • Europa — 2 jaar beperkte hardwaregarantie en gratis ondersteuning via e-mail en telefoon.
  • Azië — 1 jaar beperkte hardwaregarantie en gratis ondersteuning via e-mail en telefoon.

Garantieperiode voor gecertificeerde Logitech Harmony-producten

• Noord-Amerika — 90 dagen beperkte hardwaregarantie. Ondersteuning via telefoon en e-mail is beschikbaar op een pay-per-incidentbasis.
    Opmerking: Logitech Harmony verkoopt noch ondersteunt refurbished producten in Europa of Pacifisch Azië.

Ben je een fabrikant?

Fabrikanten

Produceert u IR-apparaten en wilt u uw producten of IR-codes aan onze database toevoegen? Stuur een e-mail met meer informatie aan ons team voor gegevensintegratie op datasupport@logitech.com. Houd er rekening mee dat de externe of technische ondersteuning van Harmony een van de bovenstaande contactopties via telefoon of e-mail moet gebruiken. U ontvangt dus geen antwoord van ons team voor gegevensintegratie.

Gekopieerd naar het klembord