Probleemoplosser voor MyHarmony.com-invoegtoepassing of wit scherm

Als een Harmony-activiteit uw apparaten niet goed inschakelt, bedient of niet naar de juiste ingang overschakelt, kunnen we opsporen wat het probleem is en een oplossing bieden. Als er meerdere problemen zijn, richt u zich dan eerst op één apparaat bij het beantwoorden van deze vragen tot het probleem is opgelost en voer daarna de probleemoplosser nogmaals uit voor de andere problemen.

Belangrijke mededeling

Harmony heeft nieuwe software uitgebracht die wordt uitgevoerd vanaf het bureaublad van uw Mac of pc en waarvoor installatie van Silverlight of andere invoegtoepassingen niet is vereist. De software heeft dezelfde mogelijkheden als de website.

Download de nieuwste MyHarmony-desktopsoftware.

Heeft u feedback? Word lid van onze MyHarmony Computer Application-thread in de ondersteuningscommunity.