Systeemvereisten

In dit artikel leest u gedetailleerde informatie over de specifieke systeemvereisten.

Softwareopties

• Afstandsbediening
    Eerste setup en configuratie
  • Harmony Companion
    Harmony Elite
    Harmony Home Control
    Harmony Home Hub
    Harmony Pro
    Harmony Pro 2400
    Harmony Smart Control
    Harmony Smart Keyboard
    Harmony Ultimate
    Harmony Ultimate Home
    Harmony Ultimate Hub

Gebruik de Harmony-app op telefoons of tablets met iOS of Android.
    OF voer de installatie uit op uw computer met de MyHarmony-desktopsoftware*.

Heb je een iPhone 4, iPad 2 of een eerdere versie? De MyHarmony-desktopsoftware is ook vereist voor het instellen.

• Smart Control Add-on
    Smart Keyboard Add-On

Voeg meer toe aan je bestaande Harmony-configuratie met de Harmony-app.
    Of voeg meer toe aan Harmony met de MyHarmony-desktopsoftware*.

*Gebruikers van Harmony Hub op macOS 10.15 of hoger, Harmony Pro en Harmony Pro 2400 kunnen de MyHarmony-desktopsoftware niet gebruiken.

Softwareopties

• Afstandsbediening
    Eerste setup en configuratie
  • Harmony 200/300/350
    Harmony 600/650/700
    Harmony 950
    Harmony One+
    Harmony Touch
    Harmony Ultimate One

Gebruik de MyHarmony-desktopsoftware op een Mac- of Windows-computer.

* Productbeschikbaarheid kan afwijken in uw regio. Beschikbare producten weergeven.

Softwareopties

• Afstandsbediening
    Eerste setup en configuratie
  • Express

Upgrade uw bestaande Harmony met de Express-app.
    iPhone 4, iPad 2 en eerder worden niet ondersteund.

* Productbeschikbaarheid kan afwijken in uw regio. Beschikbare producten weergeven.

Desktopsoftware

Pictogram Harmony-desktopsoftware

Deze software wordt uitgevoerd op uw Mac- of Windows-laptop of -desktopcomputer, zodat u via een USB-kabel verbinding kunt maken met uw Harmony. Ga naar onze downloadpagina voor een exemplaar.

Harmony maakt geen gebruik meer van de set-up op de MyHarmony-website, maar dezelfde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord werkt in de nieuwe desktopsoftware.

Systeemvereisten:

• Intel Mac OS® X 10.11 of hoger.
    • Gebruikers van IR-afstandsbedieningen met Intel Mac OS® X 10.15 of hoger kunnen onze nieuwste software gebruiken die beschikbaar is via onze downloadpagina.
    • Gebruikers van afstandsbedieningen met hub met Intel Mac OS® X 10.15 of hoger moeten de mobiele Harmony-app gebruiken.
    • Upgraden naar 10.15 of hoger? Kom terug en download de 64-bits versie van je software zodra je de upgrade hebt uitgevoerd.
  • Windows® 7, Windows® 8 of Windows® 10 — S-modus wordt niet ondersteund.
    • Windows 8-gebruikers moeten de MyHarmony-desktopsoftware vanaf het bureaublad starten.
    • Windows Surface-apparaten met een USB-poort kunnen werken, maar we raden u aan een laptop of desktopcomputer te gebruiken.
    • Windows 2000 en RT worden niet ondersteund.
  • Chromebooks worden niet ondersteund.
  • De desktopsoftware vereist een constante internetverbinding tijdens gebruik.
  • Een USB-poort is vereist om de Harmony met uw laptop of computer te verbinden.
    • Vermijd het gebruik van USB-hubs of USB-poorten op een basisstation.
    • Sluit de USB-kabel rechtstreeks aan op uw laptop of desktopcomputer om synchronisatiefouten te vermijden.

Express-app

Zoek Harmony Express in de Google Play Store of de iTunes App Store.

Smartphone of tablet

• Apple:
    • iOS 8.0 of later wordt ondersteund.
    • iPhone 4S of later, iPad (3e generatie) of later, iPad mini, iPod touch (5e generatie of later).
  • Android:
    • OS 5.0 of later wordt ondersteund.
    • Bluetooth 3.0 is vereist en wordt ondersteund door de meeste smartphones.

Harmony-app

Pictogram van de Harmony-app

Als uw Harmony een hub heeft, raden we u aan om deze in te stellen met de Harmony-app op uw mobiele iOS- of Android-apparaat. Zoek Harmony Control in iTunes of Harmony in Google Play.

Smartphone of tablet

• Apple:
    • iOS 9.0 of later wordt ondersteund.
    • iPhone 4S of later, iPad (3e generatie) of later, iPad mini, iPod touch (5e generatie of later).

• Android:
    • OS 6.0 of hoger wordt ondersteund.
    • Bluetooth 3.0 is vereist en wordt ondersteund door de meeste smartphones.

Wi-Fi

U kunt Harmony Ultimate Hub en Home Hub via wifi verbinden met uw thuisnetwerk. Harmony Hubs ondersteunen geen verbindingen via ethernetkabel.

• Wi-Fi-band van 2,4GHz wordt ondersteund. (Wi-Fi-band van 5GHz wordt niet ondersteund)
  • 802,11 g/n-routers. (802,11 a/b wordt niet ondersteund)
  • WEP 64/128-, WPA Personal- en WPA2-AES-codering

Harmony kan uw hub of blaster detecteren en hiermee communiceren zonder dat UPnP ingeschakeld is. UPnP moet echter wel ingeschakeld zijn als u wilt dat uw hub of blaster andere apparaten op uw netwerk kan detecteren en ermee kan werken. Bijvoorbeeld: Philips Hue, Sonos, Nest of Roku.

Lukt het niet om verbinding te maken met uw Wi-Fi-thuisnetwerk? Ga naar ons ondersteuningsartikel: Kan geen verbinding maken met wifi of de verbinding wordt regelmatig verbroken

Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Link One Smart Control Companion Touch Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Ultimate One 950 Pro 200/300/350 600/650/665/700

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.

Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub

650
Harmony  IR-afstandsbediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele afstandsbediening

Instructies op deze pagina zijn niet relevant voor de Harmony-afstandsbediening die je hebt geselecteerd.

GA TERUG

Harmony Helper

send
Do you need help finding anything?