Led-status Harmony

Als uw afstandsbediening gebruikmaakt van een hub of blaster, kunt u aan de hand van het led-lampje de status bepalen van uw Harmony-set-up.

Hub led-status

• LED-status
    Beschrijving
  • Uit
    De hub is niet aangesloten
    • Controleer of de hub is aangesloten op de oorspronkelijk geleverde wisselstroomadapter . Andere USB-kabels passen mogelijk ook, maar verschaffen onvoldoende stroom.
    • Als u bent aangesloten op een verlengkabel of contactdoos, controleert u of deze is ingeschakeld.
  • Brandt rood
    De hub wordt ingeschakeld
    • Het duurt ongeveer 30 seconden voordat de hub opnieuw is opgestart. Tot die tijd wordt het niet gedetecteerd door de Harmony-app of via myharmony.com.
    De Hub is ingeschakeld, maar heeft geen gebruikersconfiguratie
    • Harmony moet bekend zijn met uw apparaten en activiteiten voordat u deze kunt gebruiken. Raadpleeg de snelstartgids van uw product om te beginnen.
    Probleem bij verbinden met Wi-Fi
  • Knippert langzaam rood
    De hub bevindt zich in koppelingsmodus
    • De hub probeert een koppeling te maken met een Bluetooth-apparaat.
    • De hub probeert een koppeling te maken met Harmony Smart Control, Harmony Smart Keyboard of de Harmony Ultimate-afstandsbediening. Er komen steeds meer afstandsbedieningen die al vanaf de fabriek zijn gekoppeld met de hub, zodat u deze niet meer hoeft te koppelen tijdens de installatie.
    De Hub is firmware of een gebruikersconfiguratie aan het downloaden
    • Indien er een synchronisatie wordt uitgevoerd via myharmony.com, gaat de LED rood branden tijdens het ontvangen van een update.
    • De Harmony Ultimate-afstandsbediening of Harmony-app heeft mogelijk een firmware- of gebruikersconfiguratie-update gestart.
    • Updates van firmware of gebruikersconfiguraties kunnen tot 5 minuten duren.
    • De LED knippert snel rood wanneer firmware wordt geïnstalleerd.
    De hub wordt teruggezet op de standaardwaarden
  • Brandt groen
    De hub werkt normaal
    • De hub heeft een correcte gebruikersconfiguratie voor uw apparaten en activiteiten.
    • Indien de hub is geconfigureerd voor Wi-Fi, kan hier een verbinding mee worden gemaakt.
  • Knippert snel groen
    De hub verzendt een opdracht naar een van uw apparaten
    • Opdrachten worden naar een of meer van uw apparaten verzonden via IR of Bluetooth.
    • Bij opdrachten die via Wi-Fi naar een Philips Hue bridge worden verzonden, knippert de LED niet.
  • Knippert langzaam rood/groen
    Er is mogelijk een fout opgetreden met de hub
    • Als de LED minutenlang continu rood en groen blijft knipperen, trekt u de stekker van de hub gedurende 10 seconden uit het stopcontact, waarna u stekker van de hub weer aansluit. Anders is het wellicht noodzakelijk om de standaardwaarden van uw hub te herstellen.

Indien de LED niet continu om de seconde tussen rood en groen knippert maar af en toe rood blijft branden, raadpleegt u de bovenstaande sectie over de continu rood brandende LED-status.

Led-status Blaster

• LED-status
    Beschrijving
  • Brandt wit
    De blaster wordt ingesteld of er worden opdrachten verzonden
    • Uw blaster brandt wit tijdens de set-up, en wanneer er opdrachten worden verzonden na de set-up.
  • Knippert langzaam wit
    De blaster probeert verbinding te maken
    • Uw blaster knippert langzaam wit wanneer het verbinding probeert te maken met wifi of met een apparaat probeert te koppelen.
  • Knippert snel wit
    De blaster wordt opnieuw ingesteld of wordt bijgewerkt
    • Uw blaster knippert snel wit wanneer er een firmware-upgrade wordt uitgevoerd of wanneer de fabrieksinstellingen worden hersteld.
  • Brandt groen
    De blaster is firmware aan het downloaden
    • Uw blaster brandt groen wanneer het nieuwe firmware aan het downloaden is.
  • Brandt oranje
    Er is een fout opgetreden bij de blaster
    • Uw blaster brandt oranje wanneer er een fout is opgetreden.
  • Knippert langzaam rood
    Fout met Bluetooth-verbinding
    • Uw blaster knippert langzaam rood wanneer er een Bluetooth-verbindingsfout is opgetreden.
  • Knippert snel rood
    Fout met wifi-verbinding
    • Uw blaster knippert snel rood wanneer er een wifi-verbindingsfout is opgetreden.

Led-status afstandsbediening

• LED-status
    Beschrijving
  • Knippert langzaam wit
    De afstandsbediening probeert verbinding te maken
    • Uw afstandsbediening knippert langzaam wit wanneer het verbinding probeert te maken met uw blaster.
  • Knippert langzaam groen
    De afstandsbediening wordt opgeladen of er wordt naar gezocht door een ander apparaat
  • Brandt groen
    De afstandsbediening is volledig opgeladen
    • Uw afstandsbediening brandt groen wanneer het volledig opgeladen is.
  • Brandt oranje
    Er is een fout opgetreden bij de blaster
    • Uw blaster brandt oranje wanneer er een fout is opgetreden.
  • Knippert langzaam oranje
    De afstandsbediening ondervindt problemen bij het maken van een verbinding
    • Uw afstandsbediening knippert langzaam oranje wanneer het buiten bereik is van uw blaster of wanneer de internetverbinding is verbroken.
  • Knippert langzaam rood
    Het batterijniveau van uw afstandsbediening is laag
    • Uw afstandsbediening knippert langzaam rood wanneer het batterijniveau laag is.
  • Knippert snel rood
    De batterij van uw afstandsbediening is bijna leeg
    • Uw afstandsbediening knippert snel rood wanneer de batterij bijna leeg is.