Aan de slag met de Harmony 650

Bekijk de setup-studieles: uw thuisentertainmentapparaten toevoegen, uw eendruksactiviteiten instellen en hoe u uw afstandsbediening gebruikt. Al ingesteld en er werkt iets niet? Onze probleemoplossers en ondersteuningsartikelen zijn er om u te helpen.

Laten we aan de slag gaan!

Harmony detecteren
Inhoud van de doos
Apparaten en activiteiten toevoegen
Productfuncties
Ondersteuningsartikelen
Menu

Hoe werkt de Harmony?

Met uw Harmony 650 kunt u tot 8 van uw thuisentertainmentapparaten combineren tot één apparaat. Zo kunt, en moet!, u die andere apparaten uit het zicht bewaren.

De MyHarmony Desktop Software leidt u bij het ingeven van de fabrikant- en modelnummers van uw thuisapparaten zodat Harmony weet hoe het deze apparaten moet bedienen. MyHarmony helpt u daarna met het maken van activiteiten (of scènes) waardoor televisie kijken en gamen slechts een druk op de knop zijn verwijderd.

We gaan van start.

Verklaring van Harmony-activiteiten

Inhoud van de doos

Harmony 650-afstandsbediening

Met de Harmony 650 kunt u uw thuisentertainmentsysteem bedienen via activiteitenknoppen.

Twee AA-batterijen

Uw Harmony 650 wordt met twee AA-batterijen geleverd. Verwijder het batterijklepje aan de achterkant en plaats de twee AA-batterijen in de afstandsbediening.

USB-kabel

U configureert uw nieuwe afstandsbediening door de Harmony 650 via de meegeleverde USB-kabel op uw laptop of desktopcomputer aan te sluiten en u aan te melden bij de MyHarmony-bureaubladsoftware.

Apparaten en activiteiten toevoegen

1. Download en installeer de MyHarmony-bureaubladsoftware.

2. Als dit uw eerste Harmony-afstandsbediening is, maakt u een nieuwe account.

Als u al een MyHarmony-account heeft, kunt u zich aanmelden en deze nieuwe afstandsbediening aan uw account toevoegen.

3. Controleer of de twee AA-batterijen in de achterkant van de afstandsbediening zijn geplaatst.

Sluit de Harmony 650 op uw computer aan met de meegeleverde USB-kabel.

4. Als dit uw eerste afstandsbediening is, wordt u gevraagd de fabrikant en het modelnummer voor alle thuisentertainmentapparaten in te voeren.

Meer informatie over waar u het modelnummer van uw apparaat kunt vinden.

Voert u een upgrade van een bestaande Harmony-afstandsbediening uit? U kunt er ook voor kiezen de instellingen van uw oude afstandsbediening te importeren.

5. Wanneer al uw apparaten zijn ingevoerd, wordt u door de MyHarmony-bureaubladsoftware gevraagd of u activiteiten zoals Tv kijken, Muziek luisteren of Film kijken wilt maken.

U wordt gevraagd op welke ingang uw apparaten moeten worden ingesteld voor het leveren van beeld en geluid. Volg de aanwijzingen op het scherm of lees het artikel over het maken van een Harmony-activiteit.

6. Dan bent u klaar. Klik op de knop Sync om deze instellingen naar uw afstandsbediening over te brengen.

Productfuncties

Harmony 650-functies

Druk op de knop Uit om al uw entertainmentapparaten uit te schakelen.

Tip: U hoeft niet op de knop Uit te drukken wanneer u heen en weer schakelt tussen twee activiteiten. Harmony onthoudt wat er al is ingeschakeld en wijzigt alleen wat nodig is.

Uit

Er zijn 3 rechtstreekse activiteitenknoppen, en de knop 'Meer' waarmee u extra activiteiten op het scherm van de afstandsbediening kunt weergeven.

Na het maken van activiteiten met de MyHarmony-bureaubladsoftware kunt u uw entertainmentsysteem starten met deze activiteitenknoppen.

Activiteiten

Wordt een van uw apparaten niet ingeschakeld of naar de juiste ingang geschakeld? De Help-functie van Harmony stelt u een reeks vragen om alles weer te synchroniseren.

Help

Gebruik de 4 knoppen aan weerszijden om items op het LCD-scherm te selecteren.

U kunt de opdrachten op het scherm aanpassen of zelfs favoriete kanalen toevoegen.

Knoppen aan weerszijden

Met de knop onder het scherm schakelt u tussen activiteiten- en apparaatmodus.

U kunt uw afstandsbediening het beste altijd in de activiteitenmodus gebruiken; Harmony kan dan alle apparaten gesynchroniseerd houden.

Onderste knoppen

De Harmony 650-knoppen krijgen automatisch een functie toegewezen op basis van de activiteit waarmee u bezig bent. Wanneer u tv kijkt, kunt u met de kanaalknoppen de kabel-/satellietontvanger bedienen. Tijdens het luisteren naar muziek kunt u met de kanaalknoppen naar een ander radiostation gaan.

Wilt u de werking van de knoppen aanpassen? Meer informatie over het toewijzen van functies aan knoppen.

Uw Harmony aanpassen

Je favoriete kanalen instellen

U kunt tot 23 favoriete kanalen toevoegen aan uw scherm met pictogrammen of zendernamen. Meer informatie over Favoriete kanalen toevoegen.

Al uw knoppen aanpassen en instellen.

Maak zoveel activiteiten als u zelf wilt en stel in wat elke knop doet of welke opdrachten op het scherm verschijnen.

Uw Harmony gebruiken

Verklaring van activiteiten

In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen die apparaten apart kunnen bedienen, bedient Harmony een activiteit zoals Tv kijken of Gamen. U hoeft niet te kiezen welk apparaat u wilt bedienen. Start uw activiteit Tv kijken en u kunt automatisch het volume regelen voor uw stereo, en kanalen veranderen automatisch uw tv of kabel-/satellietontvanger. Bekijk deze video voor meer informatie.

Houd uw apparaten gesynchroniseerd.

Zorg dat uw Harmony gesynchroniseerd blijft met uw apparaten door uw televisie, kabel-/satellietontvanger en andere apparaten niet handmatig of met hun originele afstandsbediening aan en uit te zetten. Als iets niet werd ingeschakeld, raadpleegt u de Help-functie.

Aanvullende ondersteuningsresources

Heeft u problemen met één van uw activiteiten?

Als één van uw apparaten niet inschakelt of naar de juiste invoer wisselt, raden we aan dat u onze probleemoplosser voor activiteiten gebruikt om het probleem te isoleren en een oplossing te vinden.

Problemen oplossen

Doe meer met uw Harmony 650-afstandsbediening

Hebt u meer vragen of suggesties?

De set-upsoftware downloaden

Afhankelijk van uw afstandsbediening kunt u Harmony instellen en configureren met de MyHarmony-desktopsoftware of de Harmony-app voor iOS en Android.

Downloaden

Communityforums van Harmony

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Verkennen

Neem contact op met het Harmony-team

Harmony beschikt over een periode gratis ondersteuning via e-mail/telefoon. U heeft ook onbeperkte toegang tot onze online ondersteuningscommunity.

Contact opnemen